zondag 7 december 2008

HOLY CRAP! Durian flavoured icecream!!


Image posted by MobyPicture.com

- Posted using MobyPicture.com


Geur: 4

Misschien nog wel het meest tegenvallend aan dit ijsje was de geur, die best wel wel neutraal is. Ik denk dat dit gedaan is na klachten van medewerkers of omwonenden van de fabriek waar dit ijsje gefabriceerd wordt want de geur van Durian is wat penetrant. En laten we eerlijk zijn, je verwacht toch iets als je dit ijsje open maakt, maar je krijgt bijna niets! Toch een minpuntje voor dit ijsje!

Kleur: 7

Het ijsje heeft een lichtgele korst en een witte, erg romige binnenkant. Heeft het meest weg van een *heel* erg romig ijsje. Had ik al vermeld dat het romig is?

Smaak: 6

De smaak van Durian wordt wel omschreven als rokerige advocado, mix deze smaak met vanille in een dikke roomsaus en je hebt een treffende omschrijving van de smaak van dit ijsje. Voor de, als 'king of fruit' omschreven fruit-soort is de smaak dus een behoorlijke tegenvaller of je moet al een advocado fetish hebben.

Conclusie:

Het is een leuk novelty item, maar zoals dat met al dat soort novelty items is, het verveeld snel. Geef mij persoonlijk maar een Festini perenijsje!

Geen opmerkingen: